Tarvitsemme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia, joten voit jättää meille avoimen hakemuksen Vahasen rekrytointisivulla. Kerrothan osaamisestasi ja siitä, millaisia tehtäviä olet etsimässä.

 

Lue lisää Vahasesta työnantajana.

 

10.3.2020

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

10.3.2020

Valittavalle henkilölle tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

10.3.2020

Tehtävänäsi on toimia asiakasprojekteissa projektipäällikön apuna ja lisäresurssina. Päätehtävät liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa.

10.3.2020

Tehtäväsi on toimia suunnitteluvaiheessa alan asiantuntijana johtaen ja ohjaten lvia- ja sähkösuunnittelua asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Rakennusvaiheessa olet osana valvontatiimiämme, joka rakennuttajan edustajana vastaa työmaan etenemistä aikataulullisesti ja teknisesti.

© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy