Palvelutarjontaamme sisältyy myös kiinteistö- ja hankekehitykseen liittyvät tehtävät sekä erilaiset alaan liittyvät konsultointi- ja asiantuntijatehtävät. Suunnittelu- ja urakoitsijaorganisaatioista sitoutumattomana yhtiönä pystymme toimimaan aidosti asiakkaamme edunvalvojana.

Kiinteistö- ja hankekehitys voi liittyä raakamaahan ennen kaavoitusta, kaavamuutoksiin, olemassa olevien kiinteistöjen kehittämiseen tai mihin tahansa tehtävään, jossa asiakas haluaa ulkopuolista apua. Tontin hankintaan ja sen kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat keskeisimpiä palveluitamme. Tavoitteenamme on nostaa asiakkaan maa-alueen tai tontin sekä kiinteistön arvoa.

Teemme erilaisia kiinteistö- ja rakennusalan selvityksiä, lausuntoja ja asiantuntijatehtäviä, joihin tarvitaan teknistä, taloudellista, kaupallista tai juridista apua. Olemme käytettävissä niin ennakoivissa tapauksissa kuin ongelmatilanteissa. Tarvittavien tehtävien suorittamiseen meillä on käytettävissämme myös laaja ja monipuolinen yhteistyöverkosto.

© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy