Ajankohtaista
Kaikki uutiset

16.5.2018

Meitä on jo 30

Allianssin vahva rekrytointi on tuottanut tulosta ja meillä on jo 30 hyvää tyyppiä töissä. Tuoreimpina allianssilaisina ovat aloittaneet Ville, Arto ja Mona.

23.4.2018

Fennia Varainhoito Oy perusti Allianssin kanssa kiinteistökehitysyhtiön

​Fennia Varainhoito Oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy ovat perustaneet Fennia Kiinteistökehitys Oy -nimisen hankeyhtiön.

13.3.2018

Nimitysuutisia

Pasi Ruhanen, Timo Ryyppö ja Sari Leinonen uusia Allianssilaisia!

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

23.5.2018

Haemme kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

23.5.2018

Haemme kokenutta rakennusvalvojaa

Valittaville henkilöille tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

 

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys ja asiakkaan edunvalvojaorganisaatio. Periaatteenamme on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammattirakentajille, -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Yrityksemme johdolla on vuosikymmenien kokemus niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin. Meillä on kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Henkilökuntaa meillä on 30. Vuoden 2017 laskutus oli n. 2,7 M€ ja laskutustavoite vuodelle 2018 on n. 3,6 M€.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2018 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy