Ajankohtaista
Kaikki uutiset

26.10.2017

Allianssi muuttaa

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy muuttaa uusiin toimitiloihin maanantaina 20.11.2017.

16.10.2017

​Markus Saari Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:n hankekehitysjohtajaksi​

DI Markus Saari on aloittanut Allianssin hankekehitysjohtajana tuoden yhtiöön lisää kokemusta ja osaamista erityisesti rakennuttamisprosessin alkuvaiheeseen.

28.9.2017

Teknos Oy:n koulutuskeskus Rajamäen tehtaalle valmistui

Projektinjohtopalvelumallilla toteutettu Teknoksen Rajamäen koulutuskeskus on valmistunut.

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

1.9.2017

Haemme työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa

Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana ja vastata toteutuksesta niin asiakkaalle kuin työnantajallekin. Olet työmaan itsenäinen vetäjä ja vastaat osaurakoiden teknisestä, taloudellisesta ja ajallisista suorituksista.

29.8.2017

Haemme kokenutta rakennusvalvojaa

Valittaville henkilöille tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

29.8.2017

Haemme kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys ja asiakkaan edunvalvojaorganisaatio. Periaatteenamme on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammattirakentajille, -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Yrityksemme johdolla on vuosikymmenien kokemus niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin. Meillä on kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Henkilökuntaa meillä on 25. Vuoden 2016 laskutus oli n. 1,4 M€ ja vuoden 2017 laskutus tulee olemaan n. 2,8 M€.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2017 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy