Ajankohtaista
Kaikki uutiset

7.8.2017

Uusia Allianssilaisia

Petri Mustonen, Sampo Eerola ja Heli Niesniemi ovat aloittaneet Allianssissa.

24.7.2017

Tehdashanke Jyväskylässä

Moventas Gears Oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen vuokralaisen edunvalvontatehtävistä ja teknisenä asiantuntijana toimimisesta Jyväskylän Ikolan tehtaan laajennushankkeessa.

11.7.2017

Toimitusjohtajan kesäterveiset

​Tätä kirjoittaessani heinäkuun toisella viikolla, ulkona on lämmin kesäinen sää. Näillä lämpimillä ilmoilla meitä ei vielä ole kovin paljon hemmoteltu täällä Suomessa.

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

1.9.2017

Haemme työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa

Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana ja vastata toteutuksesta niin asiakkaalle kuin työnantajallekin. Olet työmaan itsenäinen vetäjä ja vastaat osaurakoiden teknisestä, taloudellisesta ja ajallisista suorituksista.

29.8.2017

Haemme kokenutta rakennusvalvojaa

Valittaville henkilöille tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

29.8.2017

Haemme kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Olemme asiakkaan asiantuntija- ja edunvalvojaorganisaatio, jonka periaatteena on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä. Henkilökuntaa meillä on 25. Vuoden 2016 laskutus oli n. 1,4 M€ ja vuoden 2017 laskutus tulee olemaan n. 2,8 M€.

Palvelutarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät ja erilaiset projektinjohtopalvelut. Projektinjohtopalvelu on toimintamuoto, jossa otamme asiakkaan halutessa työmaan päätoteuttajatehtävät vastattavaksemme pääurakoitsijan tapaan.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammatti- ja kestorakennuttajille ja -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Toimimme asiakkaittemme/rakennuttajien ulkoistamana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina sovitussa laajuudessa ja tehtävissä. Ne voivat alkaa jo hankesuunnittelusta tai juuri silloin, kun asiakas katsoo apua tarvitsevansa.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä, yrityksen johdolla on kymmenien vuosien kokemus alalla toimimisesta niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin.

Toiminta-alueemme on toistaiseksi Etelä-Suomi, mutta meillä on lukuisia kumppaneita muuallakin maassa ja olemme valmiita toimimaan projekteissa ympäri maan.

Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on Suomen Yrittäjien ja RAKLI ry:n jäsenyritys ja kuuluu Tilaajavastuu.fi -rekisteriin. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt yhtiölle Suomen Vahvimmat-sertifikaatin jo ensimmäisen tilikauden perusteella.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2017 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy