Perustamme kokemukseen –
avoimesti ja laadukkaasti.

Ajankohtaista
Kaikki uutiset

11.10.2018

Rajamäen uusi liikekeskus Lähde avattiin

​Nurmijärven Rajamäki sai uuden ja uljaan liikekeskuksen, jonka vihkiäisiä ja avajaisia vietettiin tänään torstaina 11.10.2018

12.9.2018

Colosseum asuinkerrostalohanke Kivistössä rakenteilla

​Rakennuttajatoimisto Allianssi on vahvasti mukana Kivistön alueelle rakentuvan Avaran asuinkerrostalo-hankkeessa. ”Colosseumiksi” nimetty asuinrakennus tulee osaksi Kivistön keskustan ydintä. 220 vuokra-asuntoa käsittävän rakennuksen kokonaispinta-ala on yhteensä 14 500 m2.

6.9.2018

Allianssin toiminta laajenee Keski-Suomeen

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy vastaa Jyväskylässä juuri käynnistyneen 10 660 kerrosneliön Business Garden -toimitilahankkeen rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä. Näin toimintamme laajenee luontevasti Keski-Suomeen, jonka näemme tulevaisuudessa pysyvänä toiminta-alueenamme.

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

11.10.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta rakennusvalvojaa

Valittaville henkilöille tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

11.10.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

10.10.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle rakennuttajainsinööriä

Tehtävänäsi on toimia asiakasprojekteissa projektipäällikön apuna ja lisäresurssina. Päätehtävät liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys ja asiakkaan edunvalvojaorganisaatio. Periaatteenamme on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammattirakentajille, -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Yrityksemme johdolla on vuosikymmenien kokemus niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin. Meillä on kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Henkilökuntaa meillä on 30. Vuoden 2017 laskutus oli n. 2,7 M€ ja laskutustavoite vuodelle 2018 on n. 3,6 M€.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2018 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy