Perustamme kokemukseen –
avoimesti ja laadukkaasti.

Ajankohtaista
Kaikki uutiset

25.10.2018

Allianssin hurjapäät Föönin vapaalentotunnelissa

Päätimme Allianssissa lähteä kokeilemaan, miltä vapaalentotunnelissa lentäminen tuntuu, mutta lopulta vain muutama hurjapää meistä uskaltautui lentämään.

11.10.2018

Rajamäen uusi liikekeskus Lähde avattiin

​Nurmijärven Rajamäki sai uuden ja uljaan liikekeskuksen, jonka vihkiäisiä ja avajaisia vietettiin tänään torstaina 11.10.2018

12.9.2018

Colosseum asuinkerrostalohanke Kivistössä rakenteilla

​Rakennuttajatoimisto Allianssi on vahvasti mukana Kivistön alueelle rakentuvan Avaran asuinkerrostalo-hankkeessa. ”Colosseumiksi” nimetty asuinrakennus tulee osaksi Kivistön keskustan ydintä. 220 vuokra-asuntoa käsittävän rakennuksen kokonaispinta-ala on yhteensä 14 500 m2.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys ja asiakkaan edunvalvojaorganisaatio. Periaatteenamme on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammattirakentajille, -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Yrityksemme johdolla on vuosikymmenien kokemus niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin. Meillä on kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Henkilökuntaa meillä on 30. Vuoden 2017 laskutus oli n. 2,7 M€ ja laskutustavoite vuodelle 2018 on n. 3,6 M€.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2018 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy