Perustamme kokemukseen –
avoimesti ja laadukkaasti.

Ajankohtaista
Kaikki uutiset

20.7.2018

Haemme uusia Allianssilaisia niin Jyväskylässä kuin pääkaupunkiseudulla oleviin hankkeisiin!

Liiketoimintamme laajentuessa valtakunnallisesti haemme Jyväskylässä alkaviin hankkeisiin rakennusalan ammattilaisia! Haemme edelleen myös pääkaupunkiseudulle projektijohtaja/-päällikköä sekä rakennusvalvojaa.

18.6.2018

Toimitusjohtajan kesätervehdys

​Tänä keväänä on aurinko hellinyt suomalaisia ja olemme päässeet juhlimaan hyvässä säässä niin kevään valmistuneita kuin saatu nauttia vaikka golfaamisesta ja muistakin ulkoiluaktiviteeteista.

29.5.2018

Allianssin tyhypäivä Tuusulan Onnelassa

Allianssin työhyvinvointipäivä Tuusulan Majatalo Onnelassa

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

20.7.2018

Haemme Jyväskylässä alkaviin hankkeisiin projektijohtaja/-päällikköä, rakennusvalvojaa, LVI- ja sähköasiantuntija/-valvojaa sekä rakennuttajainsinööriä

Lähtökohtaisesti etsimme rakennuttamisen kokemusta omaavia henkilöitä, jotka ovat toimineet jo näissä haettavissa tehtävissä.

16.7.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

16.7.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta rakennusvalvojaa

Valittaville henkilöille tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys ja asiakkaan edunvalvojaorganisaatio. Periaatteenamme on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammattirakentajille, -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Yrityksemme johdolla on vuosikymmenien kokemus niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin. Meillä on kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Henkilökuntaa meillä on 30. Vuoden 2017 laskutus oli n. 2,7 M€ ja laskutustavoite vuodelle 2018 on n. 3,6 M€.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2018 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy