Perustamme kokemukseen –
avoimesti ja laadukkaasti.

Ajankohtaista
Kaikki uutiset

4.5.2020

Vahanen PRO Oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy yhdistyvät

Vahanen-yhtiöihin kuuluvat Vahanen PRO Oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy yhdistyvät 1.5.2020 alkaen yhdeksi yhtiöksi, jonka nimeksi tulee Vahanen Rakennuttaminen Oy.

16.4.2020

Uusia hankkeita

Allianssi on saanut mielenkiintoisia ja haastavia hankkeita mm. Fennialle sekä Aktialle rakentuvista kohteista, joissa toimimme edunvalvonta-, rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävissä.

2.3.2020

Vahanen-yhtiöt osti Allianssin osake-enemmistön

Vahanen-yhtiöt on ostanut 28.2.2020 solmitulla kauppakirjalla 82 % Allianssin osakkeista.

10.2.2020

Haemme projektijohtaja/projektipäällikköä

Haemme kokenutta projektijohtajaa/projektipäällikköä

3.2.2020

Vahanen ostaa Allianssin osake-enemmistön

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt ostaa rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:n osake-enemmistön.

10.1.2020

Marko Haapanen ja Tomi Mainola aloittaneet Allianssissa

Uusina allianssilaisina ovat aloittaneet Marko Haapanen ja Tomi Mainola.

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

10.3.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

10.3.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme kokenutta rakennusvalvojaa

Valittavalle henkilölle tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

10.3.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme rakennuttajainsinööriä

Tehtävänäsi on toimia asiakasprojekteissa projektipäällikön apuna ja lisäresurssina. Päätehtävät liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa.

Mikä on onnistuneen rakennushankkeen salaisuus?

Meidän mielestämme se on sujuva yhteistyö. Hyvä rakennuttajakonsultti tunnistaa tilaajan tarpeet, etsii projektiin parhaat osaajat ja saa heidät toimimaan hyvässä hengessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy (nykyään Vahanen Rakennuttaminen Oy) on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys, joka palvelee ammattirakennuttajia ja -tilaajia, yksittäisiä yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä, julkisia hankintayksiköitä sekä säätiöitä ja yhdistyksiä. Allianssi on osa Vahanen-yhtiöitä.

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden Vahanen-yhtiöiden asiantuntijoiden kanssa, joten asiakas saa rakennushankkeen kokonaispalveluna niin halutessaan.

Henkilökuntaa meillä on 26, ja vuoden 2018 laskutus oli n. 3,3 M€ ja vuoden 2019 laskutus oli n. 3,9 M€.

Meillä on osaamista ja pelisilmää suurtenkin hankkeiden läpiviemiseen. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että hankkeen lopputulos vastaa asiakkaamme tavoitteita taloudellisesti, laadullisesti ja aikataulullisesti.

Martti Reijonen

Senior advisor, partner
0500 616 531
martti.reijonen@vahanen.com

© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy