21.2.2017

HTJ:n Jouko Rokkonen siirtyy Rakennuttajatoimisto Allianssin varatoimitusjohtajaksi

​Rakennusinsinööri Jouko Rokkonen aloittaa Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:n varatoimitusjohtajana 20.3.2017.

7.2.2017

Uusia henkilöitä Allianssille

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:ssä ovat aloittaneet DI Mikko Kettunen projektipäällikkönä ja LVI-insinööri Tomi Linkala LVI-asiantuntijana/-valvojana.

1.2.2017

Vuoden 2016 Rakennuttajakonsultti aloitti Allianssissa

​Aulangolla pidetyillä perinteisillä Rakennuttajapäivillä to 26.1.2017 Vuoden 2016 Rakennuttajakonsultiksi valittu RI Merja Tiivola aloitti 1.2.2017 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:ssä projektipäällikkönä.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Olemme asiakkaan asiantuntija- ja edunvalvojaorganisaatio, jonka periaatteena on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä. Henkilökuntaa meillä on 16. Vuoden 2016 laskutus oli n. 1,4 M€ ja vuoden 2017 laskutustavoite on n. 2,5 M€.

Palvelutarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät ja erilaiset projektinjohtopalvelut. Projektinjohtopalvelu on toimintamuoto, jossa otamme asiakkaan halutessa työmaan päätoteuttajatehtävät vastattavaksemme pääurakoitsijan tapaan.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammatti- ja kestorakennuttajille ja -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Toimimme asiakkaittemme/rakennuttajien ulkoistamana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina sovitussa laajuudessa ja tehtävissä. Ne voivat alkaa jo hankesuunnittelusta tai juuri silloin, kun asiakas katsoo apua tarvitsevansa.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä, yrityksen johdolla on kymmenien vuosien kokemus alalla toimimisesta niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin.

Toiminta-alueemme on toistaiseksi Etelä-Suomi, mutta meillä on lukuisia kumppaneita muuallakin maassa ja olemme valmiita toimimaan projekteissa ympäri maan.

Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on Suomen Yrittäjien ja RAKLI ry:n jäsenyritys ja kuuluu Tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2017 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy