5.5.2017

Haemme kehityspäällikköä

​Yrityksemme nopea kasvu näkyy kaikissa toiminnoissamme ja siksi haemmekin mm. toimintapojamme kehittämään kehityspäällikköä, jolla on kykyä ja näkemystä laittaa prosessimme kuntoon oikeilla työkaluilla.

6.4.2017

Nimitysuutinen

​Rakennuspiirtäjä Erja Hakomäki on aloittanut meillä projektisihteerinä. Erja siirtyi meille Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:n projektisihteerin tehtävistä.

21.3.2017

Nimitysuutisia Allianssissa

20.3.2017 on Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:ssä tehty kaksi nimitystä. Projektipäällikkö Riitta Räikkönen on nimitetty rakennuttajajohtajaksi ja RI Jouko Rokkonen on aloittanut yhtiön varatoimitusjohtajana/rakennuttajajohtajana.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Olemme asiakkaan asiantuntija- ja edunvalvojaorganisaatio, jonka periaatteena on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä. Henkilökuntaa meillä on 22. Vuoden 2016 laskutus oli n. 1,4 M€ ja vuoden 2017 laskutustavoite on n. 2,5 M€.

Palvelutarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät ja erilaiset projektinjohtopalvelut. Projektinjohtopalvelu on toimintamuoto, jossa otamme asiakkaan halutessa työmaan päätoteuttajatehtävät vastattavaksemme pääurakoitsijan tapaan.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammatti- ja kestorakennuttajille ja -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Toimimme asiakkaittemme/rakennuttajien ulkoistamana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina sovitussa laajuudessa ja tehtävissä. Ne voivat alkaa jo hankesuunnittelusta tai juuri silloin, kun asiakas katsoo apua tarvitsevansa.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä, yrityksen johdolla on kymmenien vuosien kokemus alalla toimimisesta niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin.

Toiminta-alueemme on toistaiseksi Etelä-Suomi, mutta meillä on lukuisia kumppaneita muuallakin maassa ja olemme valmiita toimimaan projekteissa ympäri maan.

Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on Suomen Yrittäjien ja RAKLI ry:n jäsenyritys ja kuuluu Tilaajavastuu.fi -rekisteriin. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt yhtiölle Suomen Vahvimmat-sertifikaatin jo ensimmäisen tilikauden perusteella.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2017 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy