Ajankohtaista
Kaikki uutiset

11.1.2018

Allianssi rakennuttajakonsultiksi Lähipalvelukeskus Hertsiin

​Lähipalvelukeskus Hertsin rakennustyöt Helsingin Herttoniemessä alkavat tammikuussa 2018 Megahertsin liikekeskuksessa tehtävillä muutostöillä ja työt jatkuvat pian myös uudisrakentamisella.

21.12.2017

Raklin luottamustoimiin Allianssista Saari ja Reijonen

RAKLIn hallitus on nimennyt vuosien 2018-2019 johtoryhmät ja toimikunnat.

19.12.2017

Ahlström ja Allianssi yhteistyöhön

​Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy toimii Helsingin Konalassa, Hankasuontiellä, toteutettavan teollisuus- ja liikekiinteistön rakennuttajakonsulttina vastaten hankkeen rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä sisältäen niin rakennus- kuin taloteknisetkin työt.

Rekrytointi
Kaikki rekryilmoitukset

12.12.2017

Haemme kokenutta projektijohtaja/projektipäällikköä

Projektijohtaja/projektipäällikön tehtävissä toimit asiakasprojekteissa pääasiassa ammattirakennuttajan lisäresurssina ja toisaalta rakennushankkeiden projektin vetäjänä.

12.12.2017

Haemme kokenutta rakennusvalvojaa

Valittaville henkilöille tarjoamme mm. haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa, joustavan ja ketterän organisaation ja mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi myös tulevaisuudessa.

12.12.2017

Haemme rakennuttajainsinööriä

Tehtäväsi on toimia asiakasprojekteissa projektipäällikön apuna ja lisäresurssina. Päätehtävät liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin niin suunnittelu- kuin rakentamisvaiheessa.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys ja asiakkaan edunvalvojaorganisaatio. Periaatteenamme on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammattirakentajille, -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Yrityksemme johdolla on vuosikymmenien kokemus niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin. Meillä on kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Henkilökuntaa meillä on 25. Vuoden 2016 laskutus oli n. 1,4 M€ ja vuoden 2017 laskutus tulee olemaan n. 2,7 M€.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2018 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy