16. huhtikuuta 2020

Uusia hankkeita

Allianssi on saanut mielenkiintoisia ja haastavia hankkeita mm. Fennialle sekä Aktialle rakentuvista kohteista, joissa Allianssi toimii edunvalvonta-, rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävissä.

 

Cramo Finland Oy:n uudet toimitilat rakentuvat Vantaan Åbyn teollisuusalueelle, Hakan entisen elementtitehtaan tontille. Hanke toteutetaan rakennuttajalle, jossa sijoittajina ovat Fennia Varainhoidon Terrieri Kiinteistöt Ky ja A. Ahlström Kiinteistöt Oy. Hankkeen kokonaislaajuus on n. 24.000 m2, joista logistiikka-, korjaamo- ja varastotilat ovat noin 21 000 m2 ja toimistorakennus noin 3 000 m2. Rakennusten lisäksi rakennetaan pihalle varastointitilaa. Rakennettavan tontin laajuus on 139 000 m2. Hankkeen rakennustyöt ovat käynnistyneet ja se valmistuu keväällä 2021.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy toimii Fennia Kiinteistöt Oy:n rakennuttajakonsulttina vastaten edunvalvonta- ja työmaavalvontatehtävistä KVR-urakkana toteutettavassa hankkeessa.


 

Kankaan Arkki -toimistotalon rakentaminen on aloitettu Jyväskylässä. Kangas on Jyväskylän merkittävin kehityshanke tulevina vuosikymmeninä. Seitsenkerroksinen toimistotalo tulee pitämään sisällään modernia monikäyttötilaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kankaan Arkin rakentaminen alkoi tammikuussa 2020, ja se valmistuu helmikuussa 2021.

Kankaan alue on Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:lle entuudestaan tuttu. Vastasimme vastaavantyyppisen Optimes Business Garden-toimistohankkeen edunvalvonta- ja työmaavalvontatehtävistä. Hanke on juuri valmistunut ja tämä Kankaan Arkki on luontevaa jatkoa tälle.
.

© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy