18. kesäkuuta 2018

Toimitusjohtajan kesätervehdys

Tänä keväänä on aurinko hellinyt suomalaisia ja olemme päässeet juhlimaan hyvässä säässä niin kevään valmistuneita kuin saatu nauttia vaikka golfaamisesta ja muistakin ulkoiluaktiviteeteista. Toki luonto jo kaipaa kipeästi sateita ja niitä varmasti vielä saadaankin, mutta toivottavasti kohtuudella.

Allianssissa aika on mennyt vauhdilla. Uusia töitä on tullut tasaisesti ja rekrytoinnit ovat onnistuneet, vaikka edelleenkin on pulaa vielä joistain henkilöistä. Meitä on kuitenkin jo 30 henkeä rakentamassa Allianssin tulevaisuutta ja kaikin mahdollisin tavoin valmiita palvelemaan asiakkaitamme.

Rakennuttamishankkeista Nordqvistin teetehdas Nurmijärvellä on valmistunut ja otettu käyttöön kuten myös Fennian Oulunkylän Motorcenter Helsingissä ja Söderkullan kirkko Sipoossa. Kesän aikana valmistuvat NREPin Rajamäen liikekeskus sekä A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n rakennuttama toimitalo, johon tulee mm. Kalevala Korun pääkonttori. Asuntorakentamisen buumi jatkuu edelleen voimakkaana ja olemmekin saaneet johdettavaksemme ja valvottavaksemme mukavasti niitäkin hankkeita.

Työeläkevakuutusyhtiö Varman hankkeista etenee vahvasti Uusikummun alue, jossa puretaan vanhoja rakennuksia ja peruskorjataan olemassa olevaa. Myös Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n tutkimusrakennuksen perusparannus ja laajennus on käynnissä.

Näistä lähtökohdista on mukava lähteä loman viettoon ja esitänkin lämpimät kiitokset asiakkaillemme luottamuksesta yhtiötämme ja henkilökuntaamme kohtaan ja toivon, että meidät halutaan myös jatkossakin yhteistyökumppaniksi hankkeisiinne!

Erityisen lämpimät kiitokset esitän myös koko henkilökunnallemme hyvästä työpanoksesta - jatketaan samaan malliin!

Mukavaa Juhannusta ja kesää,

Martti Reijonen
toimitusjohtaja

© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy