16. lokakuuta 2017

​Markus Saari Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:n hankekehitysjohtajaksi​

DI Markus Saari on aloittanut Allianssin hankekehitysjohtajana tuoden yhtiöön lisää kokemusta ja osaamista erityisesti rakennuttamisprosessin alkuvaiheeseen. Allianssin kasvuhakuisen strategian mukaan palvelutarjontaa halutaan laajentaa ja syventää. Hanke- ja kiinteistökehittäminen on eräs toiminnallinen painopistealue, johon yhtiössä on haluttu panostaa. Markus Saaren monipuolinen tausta ja kokemus antavat hyvät edellytykset olla hankkeissa mukana jo kehitysvaiheessa.

Markus Saari on ollut aikaisemmin NCC Rakennus Oy:n yksikön johtajana toimien mm. allianssi- ja projektinjohtourakkamallilla toteutetuissa kohteissa. Hän on myös toiminut Espoon kaupungin projektijohtajana vastaten mm. Niittykummun ja Matinkylän aluerakentamisesta kaupungin puolelta.

”Koen rakennuttajan ja rakennuttajan resurssina toimivan rakennuttajakonsultin tehtävän erittäin tärkeänä onnistuneen rakennushankkeen toteuttamisessa”, sanoo Saari. ”Kiinteistön tulee vastata käyttäjien tarpeisiin, pystyä muuntumaan käyttötarkoituksen muuttuessa, olla ympäristöystävällinen ja elinkaarikustannuksiltaan optimi. Hankkeen onnistumiseen voidaankin vaikuttaa hankkeen suunnittelu- ja kehitysvaiheessa jopa enemmän kuin varsinaisessa rakennusvaiheessa. Tässä näen oman roolini Allianssissa. Tehtävässäni haluaisin myös vaikuttaa rakennusprojektien hallinnan menetelmien ja sopimuskäytäntöjen kehittämiseen. Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on kovassa kasvuvauhdissa ja tunnettu alan toimija erityisesti ammattirakennuttajien keskuudessa. On hienoa liittyä porukkaan ja olla mukana menestyvässä yhtiössä” Markus Saari toteaa lopuksi.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Martti Reijonen, p. 0500-616 531

hankekehitysjohtaja Markus Saari, p. 044-9819 828

© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy