15. kesäkuuta 2017

Hyvinkään Sveitsissä vietettiin harjannostajaisia

Hyvinkään legendaarinen hotelli Rantasipi Sveitsi remontoidaan täysin ja se avataan syksyllä 2017 nimellä Spahotel Sveitsi. Hotelliin kunnostetaan 186 huonetta sekä kattavat kokoustilat. Olennainen osa uudistusta on uusi kylpyläkokonaisuus. Se liitetään Hyvinkään uimahalliin sekä hotelliin yhdyskäytävällä. Työt ovat edenneet harjannostajaisvaiheeseen, joita vietettiin eilen 14.6. työmaalla.

Uusi hotelli palvelee liikematkustajia ja kokousasiakkaita, sekä liikunta- ja perhematkailijoita. Saman katon alle valmistuu muun muassa sisäaktiviteettipuisto, 5 erillistä elokuvateatteria sekä useita liikunta- ja hyvinvointiyrityksiä. Hotellin tuntumaan on jo viime vuonna avattu seikkailupuisto, jossa on useita puihin rakennettuja seikkailuratoja eritasoisille seikkailijoille.

Allianssi on ollut hankkeessa mukana alusta asti eli syksystä 2015, kun kiinteistön kehittäminen aloitettiin. Allianssi hoitaa projektin rakennuttamistehtäviä ja vastaa työmaavalvonnasta.

Rakennuttajana toimii Kiinteistö Oy Hyvinkää Härkävehmaankatu 4, jonka taustalla on mm. merkittäviä alueen sijoittajia. Tämän rahaston puuhamiehenä ja hankkeen vetäjänä on Kari Järvenpää.


© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy