11. kesäkuuta 2019

Ammattirakennuttajista 95 % suosittelisi Allianssin palveluita - Asiakastyytyväisyyskyselystä rohkaisevia tuloksia

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy toteutti toukokuun lopussa asiakastyytyväisyyskyselyn valmistuneiden ja käynnissä olevien hankkeiden tilaajien avainhenkilöille. Kyselyssä pyydettiin arvioimaan asteikolla 1–5 yhtiömme ja henkilöidemme onnistumista projektin eri vaiheissa. Toimintasuunnitelmassa olemme asettaneet keskimääräiseksi tavoitetasoksi 4.

Kaikkien arvioitujen osa-alueiden keskiarvoksi saatiin 4,03, ja yhteistyön sujuvuus henkilöstömme kanssa sai keskiarvon 4,1. Vastaajista 85 % suosittelisi Allianssin palveluita – huomionarvoista oli, että ammatti-/kestorakennuttajista palveluitamme suosittelisi peräti 95 %.

Asiakastyytyväisyystulokset kertovat, että olemme onnistuneet hankkeissamme varsin hyvin. Parannettavaa toki on, ja sen kehittämiseen palveluittemme osalta olemme tehneet ja tulemme tekemään töitä. Yhtiön kehitystyö ja henkilöstön kouluttaminen ovat tärkeitä painopistealueita nyt ja jatkossakin.

Kaikkien tietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvoimme lahjakortin. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti, kiitämme kaikkia osallistujia arvokkaasta panoksestanne.


© 2020 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy