4.8.2016

Aalto-yliopistokiinteistöjen kouluhanke valmistui

​Otaniemen PUU 2-hankkeen 1. vaihe, jossa puunjalostusosaston tilat muutettiin lukioksi, valmistui sovitussa aikataulussa heinäkuun lopulla ja oppilaat pääsevät uusittuihin tiloihin koulujen alkaessa 16.08.2016

30.6.2016

Uusia henkilöitä Allianssille

Allianssissa ovat aloittaneet 1.5. tekniikan yo Kalle Vainikka rakennuttajainsinöörinä ja 6.6. ​DI Ilpo Virnes projektipäällikkönä.

16.5.2016

Haemme työmaapäällikköä!

​Toimintamme kasvaa odotetusti ja haemme palvelukseemme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ projektinjohtopalvelukohteeseen työmaalle. Katso myös muut avoinna olevat hakumme rekrytointisivustoltamme!

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Palvelutarjontaamme kuuluu talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät ja erilaiset projektinjohtopalvelut. Eräs toimintamuotomme on projektinjohtopalvelu, jossa otamme asiakkaan halutessa työmaan päätoteuttajatehtävät vastattavaksemme pääurakoitsijan tapaan.

Toiminta-alueemme on toistaiseksi Etelä-Suomi, mutta meillä on lukuisia kumppaneita muuallakin maassa ja olemme valmiita toimimaan projekteissa ympäri maan.

Toimimme asiakkaittemme/rakennuttajien ulkoistamana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina sovitussa laajuudessa ja tehtävissä. Ne voivat alkaa jo hankesuunnittelusta tai juuri silloin, kun asiakas katsoo apua tarvitsevansa. Asiakas aina itse ratkaisee haluamansa laajuuden oma osaaminen, ajankäyttö ja kokemus huomioiden.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä, yrityksen johdolla on kymmenien vuosien kokemus alalla toimimisesta niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin.

Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammatti- ja kestorakennuttajille ja -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Olemme asiakkaittemme riippumaton edunvalvoja ilman sidoksia suunnittelu- tai rakennusyrityksiin.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on Suomen Yrittäjien ja RAKLI ry:n jäsenyritys ja kuuluu Tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

martti-reijonen.jpg

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2016 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy