7.10.2016

Allianssille talotekniikkapäällikkö

Sähköinsinööri Timo Meskanen on nimitetty talotekniikan projektipäälliköksi ja sähköasiantuntijaksi/-valvojaksi.

23.9.2016

​Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy Hyvinkään Sveitsin rakennuttajakonsulttina

Capman Hotels RE -rahasto on myynyt Rantasipi Sveitsin kiinteistön kokonaisuudessaan Sveitsi Kiinteistörahasto Ky:lle, jonka omistaa hotellin kehittämiseksi viime kesänä perustettu sijoittajaryhmä.

12.9.2016

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy mukana Fennian Eteläesplanadin hankkeessa

​Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia käynnistää omistamansa KOy Ornantin peruskorjauksen osoitteessa Eteläesplanadi 8.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Olemme asiakkaan asiantuntija- ja edunvalvojaorganisaatio, jonka periaatteena on toimia suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä riippumattomana kiinteistö- ja rakennusalan yrityksenä. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä 12 ja tämän vuoden lopussa yli 15. Vuoden 2016 laskutus tulee olemaan yli 1 M€.

Palvelutarjontaamme kuuluvat talonrakennuskohteiden rakennuttamistehtävät, rakennus- ja talotekniset työmaavalvontatehtävät ja erilaiset projektinjohtopalvelut. Eräs toimintamuotomme on projektinjohtopalvelu, jossa otamme asiakkaan halutessa työmaan päätoteuttajatehtävät vastattavaksemme pääurakoitsijan tapaan.

Tarjoamme ja tuotamme palveluja ammatti- ja kestorakennuttajille ja -tilaajille, yksittäisille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisille hankintayksiköille.

Toimimme asiakkaittemme/rakennuttajien ulkoistamana organisaationa joko kokonaan tai lisäresurssina sovitussa laajuudessa ja tehtävissä. Ne voivat alkaa jo hankesuunnittelusta tai juuri silloin, kun asiakas katsoo apua tarvitsevansa.

Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista suurtenkin hankkeiden johtamisesta ja läpiviemisestä, yrityksen johdolla on kymmenien vuosien kokemus alalla toimimisesta niin tuotantojohdosta, rakennuttamisen johtamisesta kuin liikkeenjohdostakin.

Toiminta-alueemme on toistaiseksi Etelä-Suomi, mutta meillä on lukuisia kumppaneita muuallakin maassa ja olemme valmiita toimimaan projekteissa ympäri maan.

Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme tulevien toimintavuosien aikana voimakkaasti ja nousta merkittäväksi rakennuttajatoimistoksi.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on Suomen Yrittäjien ja RAKLI ry:n jäsenyritys ja kuuluu Tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Martti Reijonen

toimitusjohtaja
0500 616 531
martti.reijonen@allianssirak.fi

© 2016 Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy